Bli projektledare för Sustainergies Academy! hos Sustainergies

Vad blir dina uppgifter som projektledare?

Vi söker dig som vill arbeta i team om två personer och driva Sustainergies Academy på din ort. Som team ansvarar ni för att genomföra hela utbildningsprogrammet, med både stort ansvar och frihet. Det innebär att ni kommer att planera, marknadsföra, rekrytera studentgruppen, hålla kontakten med företagen, förbereda och leda workshops, sammanställa rapporter och inte minst se till att studenterna har roligt och blir en sammansvetsad grupp. Ni får stöd i uppstarten och löpande under projektet från Sustainergies ledning. Värdet för både deltagande studenter och företagspartners är stort och genom kontakten med företagen kommer ni som projektledare dessutom bli experter på att skapa och lösa case.

Förvänta dig att utvecklas!

Rollen kommer utmana dig och utveckla din kompetens som projektledare samtidigt som du fördjupar dina kunskaper om hur näringslivet arbetar med hållbarhet och innovation. Du kan förvänta dig att växa både personligt och professionellt och knyta många nya kontakter i arbetslivet. Dessutom får du möjligheten att genomföra en personlighetsanalys som kan stötta dig i framtida anställningsprocesser!

För att trivas som bäst hos oss ser vi gärna att du

  • Har stort intresse för hållbarhet och vill omsätta det i handling
  • Trivs att arbeta i team med andra drivna och motiverade studenter
  • Vill leda projekt och arbeta professionellt med såväl företag som studenter
  • Är ansvarsfull och gillar att planera och koordinera projekt
  • Kommunicerar med stort engagemang och gillar att entusiasmera studentgrupper (även vid digitala möten)
  • Är aktiv student under HT22
  • Arbetar flytande på svenska

Om du inte hört talas om Sustainergies

Vi brinner för att fler ska jobba mer med hållbarhet! Verksamheten grundades av studenter för studenter år 2009 och sedan dess har flera tusen deltagare fått uppdrag och erfarenheter genom oss. Vi förmedlar studentuppdrag och praktikplatser, leder workshops och utformar projekt i nära samarbete företag och organisationer inom privat, offentlig och idéburen sektor. Vårt team består av ett 20-tal studentprojektledare, med fem heltidsanställda som leder verksamheten. Är du nyfiken på att veta mer om oss? Vi finns såklart på även på Facebook, LinkedIn och Instagram.

Caseutbildningen Sustainergies Academy bygger på nio års erfarenhet av att genomföra workshops och caseuppdrag med mer än 100 företag och organisationer, exempelvis Oatly, Sweco, Umeå Energi mfl. Under en termin får en studentgrupp om 30 deltagare besöka företag och organisationer för att arbeta med deras aktuella hållbarhetsfrågor i caseformat. Utbildningen ger studentdeltagarna praktisk övning i hållbarhetsarbete och övning i att pitcha sina idéer.

Sist men inte minst, formalia

Omfattning: Ideellt uppdrag i genomsnitt ca 8-10 timmar per vecka med viss variation beroende på event (5-6 events). Uppstartsträff (kvällstid) i september inför arbetsperioden september– januari 2022.
Orter: Malmö/ Lund, Göteborg, Linköping/ Norrköping, Uppsala, Stockholm eller Umeå
Arbetsplats: Från din ort, du och din partner kommer arbeta tillsammans och väljer själva hur ni vill lägga upp ert arbete. Viss möjlighet att jobba på distans från annan ort.

Vänta inte med att söka då vi tillsätter platserna löpande!

SÖK HÄR: https://www.formpl.us/form/6026675233751040

Kontaktperson: Simath Dinar, Sustainergies
E-mail: simath.dinar@sustainergies.se

Observera: De examensarbete och projekt som du hittar i SH Karriär är inte på förväg godkända av ditt universitet. Du måste själv se till att de eventuella samarbeten som du ingår med organisationer för examensarbete och projekt blir godkända av din handledare eller kursansvarig.