Praktisera inom marknadsföring & sociala medier? at Treefling AB

Om oss:
Treefling utvecklar och tillverkar hygienartiklar som är 100% naturliga och ekologiska samt att vi tar ansvar för miljön och vårt klimat! Våra kunder är både företag och privatpersoner. När man köper hygienartiklar av Treefling så är man med och bidrar till renare luft till vårt samhälle då vi är med och sponsrar med nya träd längs Göta Kanal.
Arbetsuppgifter:
Du kommer att få vara med och utveckla Treefling som befinner sig i en spännande fas. Vi håller på att utveckla vårt marknadsföringsteam, där du kommer vara behjälplig med content på sociala medier och olika marknadsföringsstrategier. Brinner du för marknadsföring, kampanjer och social medier så har du kommit till rätt ställe.

Varför praktisera hos oss?
Vi på Treefling tror på att man kombinera att driva företag kommersiellt samtidigt som man kan hjälpa till att förbättra vårt klimat! Vill du vara med och utvecklas i ett ungt företag som tror på nya idéer och som sätter miljön i fokus då ska du höra av dig till oss!
Vem söker vi?
Du ska vara positiv och vara öppen för att lära. Du är en social person som gillar att jobba i team. Du ska brinna för det du arbetar med. Stämmer detta in på dig, ta då kontakt med oss omgående.
Corona tider:
Pågrund av rådande corona situation så kommer vi att tillåta att man kan arbeta en del hemifrån ifall man vill det.

Skriv ett mail till oss där du presenterar dig kort samtidigt som du bifogar ett cv med bild.

Praktikansökan: markus@treefling.se
Besöksadress, Lockarpsvägen 10, Malmö
www.treefling.se